Gat graven voor de sokkel van het kunstwerk Noorderzon

Vanmorgen was het vroeg dag voor mij. Om 7 uur ongeveer liep mijn wekker af, want had om 8 uur een afspraak bij het wijkgebouw De Dissel om de werkzaamheden te registreren van het gat graven voor de sokkel.
Morgen de 27e oktober wordt dan uiteindelijk het kunstwerk de Noorderzon geplaatst. Dit heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar morgen is het dan zover.
Ook dan ben ik weer aanwezig om de werkzaamheden en de plaatsing van het kunstwerk vast te leggen.
Het zal niet onder grote publieke belangstelling gebeuren, daarom ben ik er ook bij om van het geheel een fotoverslag te maken.
Omstreeks 7:30 uur wordt het kunstwerk opgehaald bij de opslag bij de werf en daarna zal het richting wijkgebouw De Dissel vertrekken waar het dan op zijn sokkel zal worden geplaatst.
Bekijk hier enkele foto’s die ik vanmorgen maakte bij het wijkgebouw. Er is niet zoveel eer te behalen aan het fotograferen van het graven van een gat, maar op deze manier blijven jullie toch een beetje op de hoogte van de activiteiten en werkzaamheden bij De Dissel.
Ook het fotograferen kan ik mooi op afstand doen, dat is wel fijn.
Op de videopagina van deze website heb ik ook een videootje geplaatst van de eerste werkzaamheden en misschien maak ik morgen ook weer een video, even zien hoe dat allemaal gaat lukken.
Tot morgen!!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info

Instagram