Wethouder Broekema op bezoek bij De Dissel

Vandaag kwam omstreeks 13:15 uur wethouder Broekema met Jeanine op werkbezoek bij het bestuur van De Dissel te Marsdijk.
Als eerst werd iedereen verwelkomd en kon het gesprek beginnen onder het genot van een kopje koffie of thee.
Er werd meteen al een compliment uitgesproken naar het bestuur toe, De Dissel heeft alles heel goed voor elkaar en is Coronaproof zoals dat zo mooi heet.
De belijning in de ontvangstruimte, de pijlen die de looproute aangeven en tussen het biljart en de stamtafel is zelfs een rood lint gespannen om kruipdoor/sluipdoor routes te voorkomen.
Allerhande zaken kwamen verder aan de orde, waar goed over gediscussieerd werd. Overlast rondom het wijkgebouw heeft hoge prioriteit en er worden daarvoor hopelijk in de toekomst oplossingen voor bedacht.
Er werd al gesproken over camera bewaking en dat is een goede zaak.
Ook kwam de financiële situatie ter sprake en dat ook de Corona crisis hard aan komt bij onze wijkvereniging Marsdijk.
Het is momenteel schipperen en roeien met de riemen die we hebben en hopen op begrip van de cursisten en de andere bezoekers van het wijkgebouw om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.
Er werd door de wethouder nog een hesje met houd 1,5 m afstand aangeboden met enkele stickers voor op de vloer, maar de vloeren waren al voorzien, dus altijd handig om achter de hand te hebben.
Omstreeks 14:30 uur werd er nog even in de grote zaal gekeken naar wat oneffenheden en luchtbobbels in de nieuwe vloer en daar zal ook aan gewerkt worden om dat weer voor elkaar te maken.
Van het bezoekje heb ik een kleine impressie gemaakt, die is hieronder te bekijken.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info

Instagram