Vaart Welzijn

Vaart Welzijn

Het buurtteam van Vaart Welzijn is ook dit jaar weer enthousiast van start gegaan.
Dat deden we met het “Gezonde Start Festival” in de sporthal van Marsdijk. De opkomst viel wat tegen maar ondanks dat was het gezellig. Even een kleine greep uit de activiteiten van die middag: Dans, Yin Yoga, koersbal, handwerken etc. Verder waren er gezonde hapjes en drankjes verkrijgbaar bij de leden van het buurtteam. Inmiddels is het buurtteam Marsdijk uitgebreid. We mochten collega Bernadet Sapulete en Marina Boerma verwelkomen.
Ons spreekuur in De Dissel hebben we wat verruimd op de woensdagochtend. U kunt dan bij ons terecht tussen 08.30 uur en 10.30 uur.
U kunt daar terecht met allerhande vragen of ideeën , we zoeken met u naar een antwoord of weten waar u moet zijn. Ook als er zorgen of problemen zijn kunt u bij ons terecht.
De wijkagent is aanwezig van 09.30 tot 10.30 uur tijdens dit spreekuur. Kunt u niet naar het spreekuur komen, u kunt ons ook mailen.|
Het mailadres is: marsdijk@vaartwelzijn.nl
In de Take Out vindt u onze telefoonnummers. We hopen u te ontmoeten! Buurtteam Vaart welzijn

BUURTTEAM MARSDIJK gaat verhuizen.

Per 1 januari 2019 kunt u ons vinden in het stadion van Achilles Martin Luther Kingweg 11, 9403 PA Assen.
Iedereen is van harte welkom om bij ons binnen te lopen. Wij zitten rechts boven de kleedkamers. Er is een lift aanwezig.
Op elke woensdagmorgen van 08.30 uur tot 10.30 uur houden wij spreekuur in De Dissel, Kleuvenstee 1A, 9403 LT Assen. Bij dit spreekuur is de wijkagent aanwezig van 09.30 tot 10.30 uur.
Vaart Welzijn is er voor alle inwoners in en om Assen die vragen of ideeën hebben over wonen, welzijn, zorg, leefstijl, opgroeien en actief meedoen in de samenleving.
Hierbij gaan we uit van de talenten en krachten van de mensen zelf en bekijken we hoe wij hen (mede dankzij de hulp van vele vrijwilligers), kunnen ondersteunen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info

Instagram