Wijkpolitie en WijkBOA Marsdijk

Politiebureau Assen

Basiseenheid Assen Noord / Aa en Hunze & Assen Centrum-Zuid
Weiersstraat 83
9401 EZ Assen
Openingstijden:
Maandag t/m donderdag van 9:00 tot 17:00 uur
Vrijdag van 9:00 tot 21:00 uur
Zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.
T: 0900-8844

Voor wijk gerelateerde zaken kunt u zich dan laten door verbinden met de Wijkagent voor Marsdijk: mevr. Frieda de Groot meer info
Zij heeft wekelijks spreekuur in De Dissel op woensdag tussen 09:30 en 10:30 uur.
website www.politie.nl/Drenthe/

WIJK-BOA

WIJK-BOA

Onze handhavers, ook wel Buitengewone opsporingsambtenaren (Boa’s), zijn te herkennen aan hun uniform en insigne. Ze hebben een hoge opsporingsbevoegdheid en mogen net zoals een politieagent een proces verbaal opmaken, maar dan met een afgebakende bevoegdheid.
Handhavers worden voornamelijk ingezet bij overlast en ergernissen. Ze treden bijvoorbeeld op tegen parkeerovertredingen, het storten van illegaal afval en het niet aanlijnen van honden of het niet opruimen van hondenpoep.
Ook het aanpakken van overtredingen van de Algemene Plaatselijke Verordening, zoals fietsen op een voetgangersgebied en openbaar gebruik van alcohol behoort tot hun taken.

VOORSTELLEN VAN DE WIJK-BOA VOOR MARSDIJK

Mijn naam is Melissa Kiers. Sinds juni 2019 ben ik werkzaam als Wijk-Boa van Marsdijk. Dit doe ik tot ongeveer maart 2020. Voordat ik hier ging werken heb ik de opleiding Handhaving, Toezicht en Veiligheid gevolgd en met succes afgerond. Daarna heb ik nog de opleiding leidinggeven (MBO) gevolgd.
Ik ben werkzaam bij team Handhaving van de Gemeente Assen. Handhaving is er voor de leefbaarheid en veiligheid van Assen. Wij zijn zichtbaar op straat en bieden hulp waar u dat nodig heeft en waar wij dat kunnen en mogen.
Iedere woensdagmorgen ben ik aanwezig bij het spreekuur in De Dissel van 09.30 uur tot 10.30 uur.
Via deze pagina zal ik u regelmatig op de hoogte houden van ontwik-kelingen en aandachtspunten in de wijk Marsdijk.
Ik ben bereikbaar via m.kiers@assen.nl.

Met vriendelijke groet,

Melissa Kiers

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info