Themaochtend Boswachter Marten 20 februari 2024 - © Gino Wiemann

Vanmorgen omstreeks 10:00 uur werd er begonnen aan de themaochtend in De Dissel en werd geleid door boswachter Marten van Dijken.
Na een welkomstwoord werd het woord aan Marten gegeven. Hij stelde zich even voor aan het in grote getale gekomen publiek, de kleine zaal zat helemaal vol en er moesten helaas mensen naar huis gestuurd worden wegens vol=vol.
Maar niet getreurd er wordt een tweede themaochtend gerealiseerd in de grote zaal, deze kon vanmorgen wegens andere activiteiten niet gebruikt worden.
Via de beamer werden zijn woorden ondersteund met beeldmateriaal van het Asserbos.
Wat ik altijd leuk vind is dat je kunt zien aan de manier waarop iemand iets verteld hoe bevlogen iemand is van zijn/haar beroep.
Met verve werd alles verteld en met gebaren werd hier nog meer kracht aan gegeven, gewoon een erge leuke manier van vertellen.
En toen was er koffie en cake en dus tijd voor een pauze en kon men de verhalen even laten bezinken, voor mij tijd om weer naar huis te gaan om de foto’s te bekijken en op de site te zetten.
De volgende keer in de grote zaal ben ik er ook weer bij en zal dan waarschijnlijk video opnames maken, maar dat is nog niet zeker, want als het licht uitgaat dan zal het moeilijk worden om mooie beelden te maken.
In ieder geval door de grote opkomst zeker voor herhaling vatbaar, dus houd de website en/of de wijkkrant in de gaten voor een vervolg.
Hieronder een kleine impressie, de resterende foto’s zijn weer te vinden onder de fotopagina van 2024.
Dank voor jullie aanwezigheid en Marten bedankt voor deze leerzame themaochtend.