Light the Night 2de editie 15 december 2023 - © Gino Wiemann

15 december 2023 en tijd voor de 2de editie van Light the Night een initiatief van Kinderboerderij de Beekdalhoeve in Marsdijk. Vorig jaar werd de 1e editie gehouden en die viel een beetje in het water door de regen en motregen.
Maar vandaag niets van dat alles, het was een mooie heldere avond en dat was ook te zien aan het toegestroomde publiek wat Light the Night wist te vinden.
Dit jaar was het nog uitbundiger dan vorig jaar, het is natuurlijk altijd even aftasten, wat moet je doen, hoeveel kraampjes zet je neer er komt van alles bij kijken om zoiets te organiseren. En dit organiseren wordt allemaal gedaan door vrijwilligers hè, super hoor!
En dit jaar was het nog drukker met de kraampjes ook bij de Kei, daar waren ook een 7 à 8 kraampjes bijgekomen, dus dat smaakt duidelijk naar meer.
Ook stonden er een aantal vuurkorfjes waar je marshmallows kon branden. Ook dit jaar weer het Kerststalletje met Maria en Josef en het kinneke..
Je kon geschminkt worden en vooral lekkere hapjes proeven en kopen. Eigenlijk was er van alles wat je je voor de Kerst kon wensen.
Van deze 2de editie heb ik ook weer een fotoverslag gemaakt en die foto’s kun je weer terugvinden op de fotopagina van deze website.
Hieronder een kleine impressie van deze zeer geslaagde 2de editie van Light the Night.